Napi használatú kontaktlencse


Acuvue

A 1-DAY ACUVUER MOIST lencse száraz és érzékeny szemre egyaránt alkalmas, bent tartja a nedvességet és kizárja az irritációt.

A rugalmas etafilcon alapanyag biztosítja, hogy a kontaktlencse kényelmesen illeszkedjen a szemhez és megtartja azt a természetes állapotában.

CooperVision

A MyDay Smart SiliconeT technológia biztosítja, hogy a MyDay lencséknek a szilikon-hidrogél lélegzőképessége megfelelő legyen, és szeme egészséges, fehér maradjon.

Kényelmes, napi használat
.

Bausch+Lomb

A BiotrueR ONEday kontaktlencse biztosítja a kényelmes lencseviselést és az éles látást reggeltől estig.

A kontaktlencse víztartalma a szaruhártyáéhoz igazodik, véd a szemszárazság ellen.

Alcon

A Dailies AquaComfort Plus kontaktlecse a közel és távollátó látásproblémákat hivatott kezelni.

Eldobható lencse, mely tökéletesen illeszkedik a szem felületére már a viselés első pillanatától kezdve.

Kéthetes használatú kontaktlencse


Acuvue

Újrahasznosítható lencse, 2 hetes javasolt csereidővel. A HYDRACLEARR PLUS technológia az ACUVUE OASYSR márkájú kontaktlencsékben segít stabilan tartani a könnyfilmet és elősegíti a kényelmes viselést, kiváló látást még digitális eszközök használata közben is.

Havi használatú kontaktlencse


CooperVision:

A Biofinity lencsék légáteresztő kialakítása segít megkötni a nedvességet, egészséges és fehér szemeket biztosít. Havi csereperiódus.

Bausch+Lomb:

A Bausch + Lomb PureVision2 kontaktlencse speciális High Definition optikájának köszönhetően biztosítja a kristálytiszta látást, még rossz fényviszonyok között is.

Alcon

Az Air Optix Aqua lencse légáteresztő szilikon-hidrogél anyagból készült, akár ötször több oxigénnel képes ellátni a szemet, mint más hidrogél lencsék. Ez megakadályozza a szem vörösödését.

Színes kontaktlencsék


Alcon

Az AIR OPTIXR COLORS légáteresztő kontaktlencsék festékanyaga a szilikon-hidrogél alapanyagba ágyazva található. Havi hordási idő. Kék, zöld, barna, fekete, szürke színben.

CooperVision

A CooperVision Expressions ColorsT kontaktlencsék fejlett, három réteget használó színezési eljárással készülnek, speciális színezőanyaggal a nagyobb kényelem érdekében. Nyolc természetes színben választható. Havi hordási idő.

Ápolószerek


CooperVision:

All In One Light ápolófolyadék, mely alkalmas a lencsék újranedvesítésére a nap folyamán, minden típusú lágy kontaktlencséhez.

Alcon:

Az Opti-Free Express  használható bármely lágy kontaktlencséhez. Tisztít, öblít, fertőtlenít. Megnyugtató kényelmet biztosít egész nap.
INFORMÁCIÓ
KÖZÖSSÉGI MÉDIA
Okulár Optika
optika - szemüveg vásárlás - computeres szemvizsgálat - Szarvas
Okulár Optika - Martfű, Okulár Optika - Dévaványa, Okulár Optika - Kunszentmárton
Copyright © 2019. Okulár Optika.